Kleur en verf bij Auris Paints

Bij Auris Paints begrijpen we het diepgaande effect van kleur op jouw welzijn. Elke ruimte heeft immers een impact op hoe je je voelt. Kleuren beïnvloeden zelfs percepties die niet voor de hand liggen, zoals de smaak van het voedsel.

Afhankelijk van de kleur die je kiest voor een ruimte, kan dat een invloed hebben jou. Sommige kleuren werken kalmerend, andere zullen je energie verhogen. Nog andere kleuren geven je zelfs een optimistisch en levendig gevoel. Daarenboven kunnen kleuren de efficiëntie van je activiteiten beïnvloeden. Indien je op zoek bent naar een interieurverf met levendige kleuren vind je die bij onze partner Auris-Paints.

Profiteer van 20% korting op Auris Paints verf

Onze partner shop.issi-line heeft momenteel promotie op een selectie van een duurzame, natuurlijke, vegan verven Auris Paints. Via onderstaande link krijgen jullie 20% korting op alle collecties van Auris Paints.

Kleuren wordt al lang gebruikt om een ​​gevoel van gezelligheid in de ruimte te creëren. Kleur is een emotie, onze emoties worden gestimuleerd door het gebruik van kleur. De kleurencollectie van Auris-Paints bevat duidelijke voorbeelden van emoties, gevoelens en symbolen. Om de emotionele impact van kleuren te kunnen weergeven, werden de kleuren er in collecties samengebundeld. 

Meer info over het kleurenpalet van Auris Paints kun je ook vinden op de Auris-Paints kleurenpagina