Ontdek de verschillende types verf en hun toepassing

Afhankelijk van de kleur en effecten die je wil bekomen bestaan er verschillende soorten muurverven. Ontdek hieronder een overzicht van de soorten en toepassingen.

Wat is de functie van verf?

Een verflaag kan één of meerdere functies hebben, zoals bescherming, het uitzicht verbeteren zoals  kleur en structuur, reinigbaarheid en zichtbaarheid  in het geval van veiligheidskleuren. Vaak bestaat een verfsysteem uit meerdere lagen. Elke laag heeft zijn eigen functie.

Wat is het verschil tussen schilderen en verven?

Het aanbrengen van verf op grote vlakken noemt men verven. Het aanbrengen van de details noemt men schilderen. Het kan dus specifiek omschreven worden dat je bezig bent met schilderen als je patronen of structuren aanbrengt op de wand.

Wat is het streefdoel bij CozyDesign?

Allemaal verlangen wij naar een een gezonde, sfeervolle en comfortabele woning. Niet zomaar een huis, maar een thuis die bij ons past. Bij Cozydesign begrijpen we perfect al deze behoeften en wensen. Net als jou, hechten wij veel waarde aan gezondheid, geluk, passie, duurzaamheid, veiligheid, inspiratie en ook aan de natuurlijke, milieuvriendelijke en duurzame producten. Dit zijn de kenmerken die we als ons kernwaarde aanduiden.

We begrijpen dat iedere leefruimte ons zo veel mogelijk moet ondersteunen en versterken. Onze woning moet ons inspireren en onze passies weerspiegelen. Het is zo belangrijk, om alle ruimtes, als een comfortabele, gezellige en aangename plaats te voelen. Een huis die ons bescherming en veiligheid biedt. Een plaats om op te laden en te ontspannen. Een plaats om met familie samen te komen. Een plaats om gelukkig te zijn. Onze huis moet een weerspiegeling zijn van ons dromen en waardes, van wie we echt zijn.

Ontdek hieronder de belangrijkste soorten verf