Ontdek de verf en de kleuren voor 2022

Ben je op zoek naar een mooie kleur voor jouw interieur? Bij Cozy Design  ben je op het juiste adres. Ons doel is om de leefomgeving van mensen te verbeteren. We maken de kennis over verf en kleur  toegankelijk.  Want wij geloven dat iedereen verdient om in een gezonde, mooie en duurzame omgeving te wonen.

Veel van de trendkleuren voor 2022 zijn nog steeds door de natuur geïnspireerde tinten zoals in 2021. Deze kleuren stralen stabiliteit en  rust uit, waar iedereen tegenwoordig naar op zoek is.

Het belang van  welvaart is ondertussen ondergeschikt aan het belang van welzijn, en dat is in alle moderne interieurconcepten terug te vinden. Er is nog steeds een grote rol weggelegd voor groen-, blauw- en zandtinten, die rust en zachte energie uitstralen. Een aantal vrolijke en heldere kleuren is ook daarbij te vinden: kleuren zoals coralrood, zuivere gele en roze tinten, klassieke roest en terracotta kleuren, die het hernieuwde optimisme in de wereld weergeven, fleuren in 2022 mee de interieurs

Indien je reeds een idee hebt van de kleuren voor je interieur en op zoek bent naar een natuurlijke en duurzame verf dan kan dat dit via onze partners. Via onderstaande link kun je hier meer informatie over vinden.

kleuren

Stel ons al je vragen over kleur en verf

Onze kleurexperts volgen elk jaar de trends en maken op basis daarvan de trendkleur collecties. Bij ons kun je terecht voor al je kleurwensen: zachte pastelkleuren of diepe tinten, van koele tot warme tonen en alles daar tussen. Indien je nog twijfelt of door het bos de bomen niet meer ziet is ook professioneel kleuradvies te krijgen. Dit kan rechtstreeks bij ons – vul daarvoor het contactformulier hieronder in of stuur een mail team@cozydesign.org. We zullen met veel plezier al je vragen in verband met kleur, interieur en verf beantwoorden!