Намаляване на разходите и увеличаване на комфорта

Екопроектирането, холистичният подход и екологичните иновации намаляват разходите и увеличаване на комфорта в жилищните и обществените пространства. Добре изпълненият естествен холистичен интериорен дизайн ще направи къщата приятна, удобна и безопасна, като същевременно ще намали разходите ви. Енергоефективните модерни технологии, слънчевите панели, биогазът и използването на рециклирана вода са няколко начина за намаляване на разходите. Същевременно се грижим не само за нашето портмоне, a и за околната среда, като намаляваме нашият екологичен отпечатък върху планетата.

пестене на енергия
пестене на енергия

Интелигентни крушки

Възможностите са много. Когато искате да спестите пари и енергия, интелигентните крушки за осветление са най-лесният начин. Всичко, което трябва да направите, е да завиете електрическа LED крушка, която използва поне 75 процента по-малко енергия от лампите с нажежаема жичка, като имат 25 пъти по-дълъг експлоатационен живот. Интелигентните крушки работят отлично в комбинация с други интелигентни устройства. Когато използвате  сензори за движение тези интелигентните крушки работят ефективно, без да се налага да ги изключвате. Интелигентните крушки работят ефективно, без да се налага да ги изключвате.

ниски разходи
ниски разходи

Радиаторен термостат 

С радиаторен термостат можете без усилие да спестите много енергия. Радиаторен термостат, просто въртящо се копче, позволява да се регулира температурата от стая в стая. След като температурата е зададена, термостатът на радиатора продължава да работи напълно автоматично, 24 часа в денонощието. Той реагира прецизно и най-малките температурни колебания и гарантира, че температурата в помещението остава приятно постоянна. Термостатът гарантира, че всеки радиатор отделя точно желаното количество топлина. Спестете допълнителна енергия през нощта или когато няма никой в помещенията, като намалите температурата с около 4 °C. Ако отсъствате за дълъг период от време, можете да настроите термостата в определено положение за безопасност. С тази настройка термостатът ще поддържа стайната температура на приблизително 7-8 °C, като по този начин гарантира оптимална икономия на енергия и отоплителната система ще издържи на замръзване.

иновации
иновации

Подобряването на строителството и използването на сградите 

иновации
иновации

Подобряването на строителството и използването на сгради като част от холистичният подход може да понижи с 42 % крайното потребление на енергия и с около 35 % емисиите на парникови газове. Към водата може също да се пододи холистично, което ще намали потреблението на вода с 30 %. Екопроектирането, холистичният подход и екологичните иновации водят до създаване на устойчиво бъдеще.

Използването на естествени материали намалява вредното въздействие на химични вещества върху природата и човека.Това води до подобряване на общите екологични характеристики на сградите и продуктите за интериора по време на целия им жизнен цикъл. Така се насърчава търсенето на по-добри производствени технологии, намаляване на разходите и увеличаване на комфорта в жилищните и обществените пространства.Така взетите етични решения и внимателните житейски избори полагат основа водеща до по-добър живот.

Попълнете контактната форма и ще получите допълнително информация директно на вашият имейл.

    С изпращането на съобщение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност.

    Моля, имайте предвид, че всички продукти и/или имена на марки™ или запазени марки® споменати на уебсайта са собственост на техните притежатели. Ако сме използвали техните имена, то е било само с информативна и образователна цел без каквито и да е връзки и/или одобрения от/за тях. Всички споменати ресурси и материали са поместени на уебсайта с чисто обучителна цел. Полагаме максимални усилия да предоставяме актуална и качествена информация. В никакъв случай не можем да гарантираме за постигането на конкретни резултати в следствие от нейното прилагане. Ако имате въпроси, свържете с нас. С удоволствие ще съдействаме.

    Автор: Силвия Георгиева

     

    Menu