Събития

Основната ни цел във Фондация “Камер Дизайн” е да информираме хората за перспективата и възможностите на интериорния дизайн и за подобрена жизнена среда. В този раздел ние публикуваме ресурси и събития, които да предоставят на аудиторията ни знание, вдъхновение и нови гледни точки. Всички те са от външни за нашата организация източници, но вярваме, че могат да доведат до по-добро разбиране на концепциите за дизайн, новите технологии и устойчивите решения.

календар на събитията

архитектура на информацията
Регистрация

  Feng Shui Bases by Iliana Ovtcharova

  Green Design Event

  На 28.06.2022 в 18.00 часа ви очакваме на Green Design Event- събитието, което може да промени живота ви към по-добро!

  Поканили сме професионалисти, които припознаха нашата кауза за своя!

  Сега нашият подобрен екип иска да сподели своя опит и да ви помогне да сте информирани за средата, в която живеете, за да се чувствате по-щастливи и да бъдете по-здрави.

  Искате ли да знаете как да определите потребностите си за дом, в който да се чувствате перфектно, елате на специална коучинг сесия на Ваня Къндова!

  Знаете ли кои настилки са натурални и здравословни за вашия дом? Паулина Дудова ще ви разкаже за това!

  Как да избегнем мухъл, плесен и бактерии по стените в дома си и те да изглеждат перфектно? Силвия Георгиева е нареща за да ви запознае с най-новите тънкослойни мазилки!

  Какво е холистичен дизайн и как да подходим към жилището си: сами или търсейки професионална помощ? Илияна Овчарова ще отговори на тези въпроси.

  Камелия Славчева ще ви разкаже защо разпозна каузата ни за своя.

  Таня Цветкова ще ни разкажe как естественият текстил повлиява на здравето и какви са свойствата на вълната.

  Славянка Стойкова ще ни информира за влиянието на влажността, замърсяванията на въздуха и светлинните замърсявания върху нашата кожа и ще ни покаже как да се грижим да бъдем красиви и здрави.

  Черешката на нашата вкусна торта е Елена Терзиева, която ще ни  покаже как можем да учим езици лесно и с усмивка със специално подготвена викторина! Ще демонстрираме знания и на финала 1 от най-добре представилите се участници ще спечели специална награда.

  Събитието е базплато и отворено към всички, които искат да подобря живота си!

  За повече усмивки сме предвидили разхладителни напитки, здравословни хапки  и време за обсъждане и генериране на идеи!

  Очакваме ви!

  Регистрация

   Menu