Екип

Екипът на Фондация “Камер Дизайн” обединява хора с  дизайнерско мислене, креативно решаване на проблеми и иновации. Водени от дълбоката вяра, че дизайнът е мощно средство, което оказва дълбоко влияние върху ежедневието ни и чувството ни за увереност, комфорт и контрол, ние работим за установяване на по-висок стандарт в проектирането и изпълнението на всеки един проект. Изцяло сме посветени на идеята да ви вдъхновим за красив дизайн и качествен начин на живот.

Насърчаваме дизайна и иновации като инструменти за по-добро качество на живот. Проектите ни се фокусират върху подобряването на вътрешните и външните пространства. Чрез иновации и естествени материали постигаме резултати. Те са от по-продуктивно работно място до по-ефективно осветление в домовете ни. Осигуряваме по-висока енергийна ефективност, по-добро здраве и безопасност. Друг ефект е постигането на по-добър достъп и функционалност, както и подобряване на красотата и функционалността по пространствата.

Илияна Овчарова

Основател

Архитект

Силвия Георгиева

Основател

Холистичен Дизайн

Елена Терзиева

Управление на учебните процеси

Християна Механджиева

Визуализатор

Камелия Славчева

Психолог консултант, логотерапевт

Ваня Къндова

Треньор по щастие

Ценности

Фокусът ни е върху интегрирането на красиви, естествени материали с най-съвременни технологии и създаването на по-добри пространства за живот и работа на хората. Проектите ни съчетават опит в областта на дизайна, устойчивото развитие и строителството. Създаваме прецизно изработени, енергийно ефективни решения, които отговарят на индивидуалните изисквания на всеки един човек.

Интериорният дизайн е изкуство и индивидуалният стил не може да бъде компрометиран. Ето защо ние се отнасяме с едно и също внимание към детайла и специфичните характеристики и нужди при изпълнението на проектите. Всяка нова задача е предизвикателство за нас и ни помага да развиваме уменията си.

Menu