Мисия

Ние мотивираме и обучаваме хората да живеят в здравословни интериорни пространства. Физическото и психическото благоденствие на тялото и духа може да се постигне само чрез прилагането на цялостен или холистичен интериорен дизайн. Този подход създава пространства които ви правят щастливи.
Холистичният интериорен дизайн или също така познат като дизайнът на благосъстоянието е дизайн, който поддържа здравето на ума, тялото и душата. Това е мултидисциплинарно поле за интериорен дизайн. Може да се приложи заедно със всички широко познати стилове на интериорният дизайн.

Холистичният интериорен дизайн съчетава използването на много, естествени декоративни елементи като живи растения, които произвеждат кислород,  действат успокояващо на психиката и помагат за цялостното здраве и душевно благосъстояние  на тялото, ума и духа допринасяйки за  създаване на здравословни интериорни пространства.  Така се засилва връзката между човека и естествения свят. 

Прилагането на психологията на цветовете, ароматерапията, човешката биология и ергономията, както и начина на възприемане на околният свят съчетан с иновациите на нашето време води до изключително позитивни резултати които допринасят за здравето и душевното благосъстояние на всеки един човек.

Холистичният интериорен дизайн помага да постигнете по високо ниво на комфорт, красота, удобство, функционалност и здравословни интериорни пространства, които ви подкрепят всеки ден.

Вярваме, че човек има право на най-доброто във всяка сфера на живота. Това включва и достъп до отлична интериорна архитектура и прекрасен, обновен и оживен интериор. Дизайнът е мощно средство, което оказва дълбоко влияние върху ежедневието ни и чувството ни за увереност, комфорт и контрол. Знаем, че за създаването на правилния и възможно най-подходящ интериор за едно жилище, офис или друг тип обект се изисква не само креативно мислене, но и съчетаване на технически познания с внимание към детайла и сериозни организационни умения. Чрез нашите образователни дейности и споделени правила за проектиране ви запознаваме с елементите и принципите на дизайна по такъв начин, че да можете сами да ги използвате, за да подобрите пространството си.

Фондация Камердизайн насочва вниманието към това което е очевидно – не само, че домът трябва да изглежда красиво, но също така трябва да подкрепят нашето физическо, емоционално и психическо здраве и цялостно благополучие на всички, като така се създават здравословни интериорни пространства. Чрез онлайн обучения, семинари – работилници и обучителна информация ви помагаме да вземете информирани и мотивирани интериорни решения, които могат да превърнат дома ви в пространство, което изглежда добре, функционира добре и всъщност ви прави по-здрави. Нашата мисия е не само да помогнем на хората да създадат домът на своите мечти, а дори и да постигнат това ниво на комфорт и удобство за което дори не смеят да мечтаят, където здравето и душевното благосъстояние са реалност.

Дейности

Повишаваме осведомеността

Ние работим като екип, за да подхранваме нашите читатели със свежо съдържание. Целта е да информираме хората за перспективата и възможностите на интериорния дизайн, архитектура и как биха могли да подобрят жизнената си среда. Фокусираме се върху иновативните дизайнерски решения и устойчивостта в контекста на интериорния дизайн.

Партньорства

Фондация “Kamer Design” създава устойчиви партньорства с организации със сходни цели и мисия, за да създаваме заедно вдъхновено бъдеще за интериорния дизайн и архитектура. Ние обединяваме правителствени агенции, обществени групи и експерти от частния сектор, за да трансформираме и развиваме, както цялостния пейзаж на градската среда, така и разнообразни частни и публични пространства.

Семинари-работилници

Всеки човек би искал да изпита истински естетически чувства при вида на красив интериор или живописни картини с хармонична комбинация на цветовете. А защо да не ги създаде сам? С малко вдъхновение и насоки при изучаването на нови техники всичко е възможно. Ето защо ние организираме семинари-работилници в различни области като техника на боядисване, правенето на истинско автентично фреско и други стенописни или живописни техники. Всеки е добре дошъл!

Създаваме насоки за дизайн

Ние създаваме ясно и лесно изпълними насоки за проектиране и набор от препоръки за добри практики в дизайна и архитектурата. Целта е да предоставим на общността ни съвети как да използват елементите и принципите на дизайна, така че те да имат създадена концепция, визуален дизайн и последователност в действията си за подобряване на жизнените си пространства, среда и дом.

Фондация в обществена полза “Kamer Design” е юридическо лице с нестопанска цел, регистрирано в България с ЕИК 206701241, извършващо дейности само в съответствие със своята мисия.

Моля, имайте предвид, че всички продукти и/или имена на марки™ или запазени марки® споменати на уебсайта са собственост на техните притежатели. Ако сме използвали техните имена, то е било само с информативна и образователна цел без каквито и да е връзки и/или одобрения от/за тях. Всички споменати ресурси и материали са поместени на уебсайта с чисто обучителна цел. Полагаме максимални усилия да предоставяме актуална и качествена информация, но в никакъв случай не можем да гарантираме за постигането на конкретни резултати в следствие от нейното прилагане. Ако имате въпроси, свържете с нас. С удоволствие ще съдействаме.

Menu