Свържете се с нас

Като експерти с дългогодишен опит в интериорния дизайн, ние се стремим да внасяме промяна в живота на хората, като ги учим, че щастлив дом означава щастлив живот. В допълнение към нашите основни дейности предлагаме видео консултации, за да обсъдим вашето пространство. Ние можем да ви подкрепим и ръководим вашите дизайнерски решения и посока и да отговорим на всичките ви въпроси. Само попълнете формата, дайте ни възможно най-много детайли и ние ще се свържем с вас.

Какво по-хубаво от това двама интериорни дизайнери да работят заедно, за да преобразят пространството ви? Нищо, казваме ние, докато работим с Вас, заедно ще превърнем пространството Ви в място, където ще се връщате с удоволствие.

Искаме да получите подкрепата и насоките, от които се нуждаете, за да проектирате своя дом. Ще ви предоставим безплатни  видео консултации, не е необходимо да пътувате или да отделяте време от работата си. Независимо дали проектирате нова кухня или добавяте самостоятелен гардероб, ние можем да ви помогнем. Ние сме тук, за да ви помогнем да се възползвате максимално от пространството си, като винаги имаме предвид крайния резултат: дизайн, който внася красота, комфорт и спокойствие в живота ви. Разбираме колко непосилно може да бъде това от началото до края, затова сме готови да ви подкрепим на всеки етап от вашето пътуване. Професионалният ни опит в областта на интериорния дизайн ще се окаже безценен, докато ви водим през всички етапи на процеса.

Процесът на консултация отнема около половин час, независимо дали сте вкъщи, на работа или пътувате на летището, можете да се свържете с нас и да проведете видео консултация. Видео консултациите ще ни дадат възможност да се срещнем лично и да разберем по-добре вашите нужди.

    С изпращането на съобщение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност.

    Последвайте ни

    WhatsApp
    Menu