Онлайн езикови курсове

онлайн обучение

ШКОЛАТА е иновативна платформа за чуждоезиково онлайн обучение на възрастни и деца, където с много любов и професионализъм се преподава по интерактивна методика. Нашето призвание е да споделяме любовта към ученето и да я предадем на курсистите ни, потапяйки ги във вдъхновяващия учебен процес неусетно и с лекота. Ние в ШКОЛАТА се стремим да създадем и развиваме среда, в която нашите курсисти да учат с любов, радост, свобода и вдъхновение! Нашият екип е интернационален, позитивен и същевременно силно отговорен, мотивиран, опитен и професионален. Нашите преподаватели са източник на знания и имат за цел да провокират активно участие на курсистите в процеса на обучение. Учителите следват както учебния материал, така и се водят от желанията и очакванията на нашите курсисти.

Онлайн обучение, което излиза извън рамките на разстоянието. То дава възможност на хората от всички краища по света да общуват и да учат заедно. Онлайн курсове, които са удобен и ефективен начин да вместите уроците по английски език в забързаното ежедневие. Можете да учите от вкъщи, от офиса или дори докато пътувате. Ние ви предоставяме онлайн уроци по английски, немски, френски, италиански, испански и други езици, които се провеждат във виртуална класна стая на живо с преподавател и имате 24 часов достъп до всички учебни материали, аудио и видео ресурси.

Онлайн езикови курсове
Онлайн езикови курсове

ПРЕДИМСТВА НА НАШИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА ЧУЖД ЕЗИК:

 

 

 • Можеш да учиш от всяка точка на страната и извън нея;
 • Можеш да учиш в удобно за теб време;
 • Лесна, удобна и функционална виртуална класна стая;
 • Да комуникираш с преподавателите чрез онлайн платформата или e-mail съобщения;
 • Може да качваш своите задачи за самостоятелна работа за преглед и оценка от преподавателя.  

Най-накрая имаш време да научиш английски! Удобно, уютно от вкъщи и с уникалните преподаватели на Езиков център Школата!

 • Онлайн курс по английски език за начинаещи – А1 ниво!
 • Дата на започване: 9.05.2022 г.Дни на провеждане: понеделник и сряда.Час: 19:00 – 21:00 ч.
  При записване получавате достъп до:
  • Интерактивната платформа за онлайн обучение на Езиков център “Школата”
  • Учебни материали, тестове, видео, аудио, картинки за най-лесно усвояване;
  • Жива връзка с преподавател в лесна, удобна и функционална виртуална класна стая;
  • Безплатна техническа помощ и съдействие при работа с платформата;
  • Задачи за самостоятелна работа за преглед и оценка от преподавателя;
  • Сертификат при завършване на нивото.
Какво е нужно в процеса на онлайн обучение:
 • Добра връзка с интернет;
 • Таблет или компютър за удобство при навигиране;

Микрофон;

 • Усмивка и желание за учене. 

САМОУЧИТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЗА НАЧИНАЕЩИ, ВКЛЮЧВАЩ ВИДЕО ГРАМАТИЧНИ УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА САМОСТОЯТЕЛНО ОБУЧЕНИЕ КАТО БОНУС КЪМ КУРСА!

Самоучител по английски, който включва:

• Плавно и постепенно научаване на ключови граматични и лексикални правила и тяхното прилагане в практиката. Ще научите много нови думи и ще развиете основни комуникативни умения по английски език;
• Допълнителни граматични упражнения към съответните теми, които премахват нуждата от закупуване на допълнителни материали за обучение или работни тетрадки;
• Видео уроци с преподавател, чрез които курсистите привикват към звученето на езика;
Онлайн уроци, които съдържат в себе си интерактивно съдържание. Това включва видеа, допълнителни упражнения за самопроверка на знанията, с които ще превъзмогнете езиковата бариера и ще придобиете по-голяма увереност в общуването;
Онлайн обучение, което е съобразено с вашия график и възможност за посещение (неограничен достъп 24/7).

Самоучител по английски, предназначен както за напълно начинаещи, така и за хора с непреодолима езикова бариера. Видео уроци, които са създадени по гъвкава методология от квалифицирани преподаватели и са съобразени със съответното ниво на курсистите.

Попълнете контактната форма и ще получите допълнително информация директно на вашият имейл.

  С изпращането на съобщение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност.

  Моля, имайте предвид, че всички продукти и/или имена на марки™ или запазени марки® споменати на уебсайта са собственост на техните притежатели. Ако сме използвали техните имена, то е било само с информативна и образователна цел без каквито и да е връзки и/или одобрения от/за тях. Всички споменати ресурси и материали са поместени на уебсайта с чисто обучителна цел. Полагаме максимални усилия да предоставяме актуална и качествена информация. В никакъв случай не можем да гарантираме за постигането на конкретни резултати в следствие от нейното прилагане. Ако имате въпроси, свържете с нас. С удоволствие ще съдействаме.

  Автор: Елена Терзиева

  Menu