Фън Шуй консултация

Фън Шуй консултация. Как може да ви помогне за да създадете щастлив и здравословен дом?
консултации
консултации

Фън Шуй е изкуството да се проектират среди, които подобряват потока на жизнената енергия “Чи”. Практикуващите Фън Шуй работят за култивиране и разчитането на жизнената енергия  “Чи”. Тази енергия оживява всички живи същества и циркулира в природата и пространствата които заемаме. Затова тази философия приема че ако липсва  жизнената енергия “Чи” би било като да си без дъх и няма да има живот.  Фън Шуй философията показва как чрез придобиване на осъзнатост и прозрение чрез изследване на детайлите на вашият дом, офис, спалня или имот, може да доведе до създаване на енергийно оживени пространства.

Учението Фън Шуй си поставя за цел, да подреди дома така, че енергиите в него да текат плавно и безпрепятствено. По този начин балансираната среда ще осигури  повече жизнена енергия и по-здравословна среда за човека.

 

Въпросите на които Фън Шуй може да ви даде отговори

wave feng shui
wave feng shui

Как тече жизнената енергия “Чи” през нашите домове? Имаме ли блокирани или застояли зони, които може да влияят на домакинството? Работят ли петте елемента, представени във вашето пространството, в синхрон или срещу вашата  жизнената енергия “Чи”? Има ли липсващи области на багуа (областите на живота)? Ние работим съвместно със специалисти, които създадат живи пространства, разглеждат проблемите чрез холистичен подход и обсъжда най-ефективната корекция за всяко едно пространство и за всяка ситуация.

Казват, че Фън Шуй е и наука, и изкуство. Наука – защото е теоретично обосновано с формули, таблици, изчисления. Изкуство – защото  изисква творчески подход и в повечето случаи препоръките са за конкретно място, а не като цяло.

Какво можете да очаквате от нас?

 

Когато използвате услугите за Фън Шуй консултация на специалистите ,които работят съвместно с фондация Камер Дизайн, получавате ваучер за 10% намаление. Всяка консултация е уникална и съобразена конкретно с нуждите на всеки един клиент. Консултациите могат да включват и изчистване на пространството от негативни елементи за да се подобри енергията на пространството, холистичен поглед върху петте елемента, областите на живота (багуа), работа с цветовете или могат да се съсредоточат изцяло върху съживяването на вашата личната  жизнената енергия “Чи”. Среща с вас е там, където сте вие във вашето фън шуй пътуване. 

 

Нашите специалисти са дизайнери и архитекти, сертифицирани консултанти по Фън Шуй

Те използва практичен и съвременен подход към това древно изкуство. Нашата философия е да поддържаме директна връзка със вас, за да можете да постигнете промяната към която се стремите. Нашите специалисти ще прегледа вашата ситуация, ще зададът необходимите въпроси, ще ви изслушат и ще предложат  корекции, подходи и методи, които са подходящи за вас във вашата конкретна ситуация.

консултации
консултации

Не се притеснявайте и не си мислете че промяната е трудна или скъпа  Обикновено разместване и пребоядисване е достатъчно. Ние  можем да работим с това, което имате, защото Фън шуй е пътеводителя които може да ви накара да се чувствате спокойни и подкрепени в вашата среда.

 

 

 

Попълнете контактната форма и ще получите допълнително информация директно на вашият имейл.

    С изпращането на съобщение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност.

    Автор: Силвия Георгиев

    Menu