Нашия подход

Мисията ни във Фондация в обществена полза “Кamer Design” с ЕИК: 206701241 е да помогнем на хората да вземат мотивирани решения относно облагородяване на заобикалящата ги среда. Предлагаме внимателно подбрано качествено образователно съдържание. С открития обмен на знания и иновации в областта на архитектурата, дизайна и визуалните изкуства допринасяме за установяване на по-висок стандарт на интериорно проектиране и при изпълнението на всеки един проект. За да осигурим финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и услуги. Те са свързани с трансформирането на пространството. Това води до подобряване на жизнената среда, начина на живот и устойчивото градско развитие.

Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие под формата на обучителни инициативи и кампании. Повече за фондацията може да видите на нашата „За нас“ страница.

За нас проектирането на пространство означава оформяне на преживяването, което човек ще има вътре в него. Изживяване, което също ще повлияе на живота му и най-вече на настроението му. Ние можем да ви насочим в създаването на напълно реализирано пространство, в което ще обичате да живеете или работите.

Интериорно проектиране

Цветови съвети

Цветовата палитра е едно от най-важните дизайнерски решения, които ще трябва да вземете, когато реновирате помещенията си. Цветовете задават тон и предразполагат към определено настроение в конкретната стая. Цветовата схема при преходите от едно пространство в друго има съществен ефект върху това как изглежда и се чувства вашият дом като едно цяло.

Интериорно проектиране

Интериорен стайлинг

Домът ви е почти завършен, но нещо не изглежда правилно. Нещо не е както трябва. Може би му липсва индивидуален стил и уникалност. Интериорният стилист знае как да накара мебелите да оживеят и работата с него гарантира, че всеки ъгъл на вашия дом е живописен. Целта на експерта по стилизиране е да създаде възможно най-естетически приятно подреждане, така че дизайнът да се усеща завършен и да носи вашия стил и уникалност.

Интериорно проектиране

Интериорно проектиране

Интериорният дизайн е проект, който определя как ще функционира едно пространство, как ще изглежда и как ще се хареса на сетивата. Той трябва да отговаря на нуждите, културата и начина на живот на тези, които го обитават. Целта е да ви помогнем да постигнете най-добрата функционалност и визия на вашия дом.

В допълнение на изготвянето на задание за проектиране и техническите чертежи, ние правим и 3D визуализации, които ще накарат проектът ви да оживее още преди да е стартирала работата на терен. Ние ще възпроизведем компютърно вашето пространство до най-малкия детайл. Вие ще добиете представа как ще изглежда след реновирането му и ще имаме възможност бързо и ефективно да предадем естетика в интериора, отчитайки вашите предпочитания за цвят и стил.

Menu