АРОМАТЕРАПИЯ С ВЪЛНЕНИ ТОПКИ ЗА СУШИЛНЯ

Вълнени топки

АРОМАТЕРАПИЯ С ВЪЛНЕНИ ТОПКИ ЗА СУШИЛНЯ ?

Възможно ли е да постигнем перфектни резултати със сушенето, намялавайки разходите и добавяйки аромат към прането?

 

 

 

 

 

 

Топките за сушене от вълна имат редица предимства, това е безспорно.

На първо място, те са изработени от 100% натурална вълна. По напълно естествен начин и без използване на допълнителни препарати, те омекотяват прането, отнемат статичното електричество и помагат да се премахнат космите, дори от домашните любимци. 

 

 

 

 

Не на последно място, те правят прането изключително въздушно, без необходимост от гладене. 

И любимото ми – спестяват мин 25-30% от времето за сушене, което значи и по-ниски сметки за електричество! Черешката на тортата – в комбинация с етерично масло, ароматерапията е гарантирана!

 

 

 

Има малка особеност, на която да обърнем внимание: 

 

За перфектни резултати, препоръчваме използването на топките от вълна с всяко пускане на сушилнята. Когато цикъла на машината приключи, вадим една от топките, накапваме 5-7 капки от любимото си ароматно масло, и я поставяме обратно. Пускаме бърз цикъл „на сухо“ за 5-10 мин, колкото топлината да активира аромата и той да попие в прането. Готово!

 

АРОМАТЕРАПИЯ С ВЪЛНЕНИ ТОПКИ ЗА СУШИЛНЯ е напълно възможна !

Любимите ни етерични масла са лавандула, лимонена трева и евкалипт. Тъй като етеричните масла имат различни ефекти върху нашето настроение и здраве, ние обичаме да сменяме етеричното масло в зависимост от това, което перем:

 

 

 

 

ЛАВАНДУЛА

Това масло е чудесно за чаршафи, завивки, одеяла и пижами. Обичаме да използваме този аромат с тези видове пране поради чистото блаженство да се плъзгаме в прясно оправено легло и да оставим този аромат на лавандула да ни отнесе в прегръдките на сънищата.

ЕВКАЛИПТ 

То е любимо за кърпи и всякакво бельо за баня. Той дава отчетливото усещане, че току-що сте прекарали деня в СПА центъра, и е склонен да допълва повечето сапун

и и шампоани, така че всеки душ да се чувства като луксозно изживяване.

ЛИМОНОВА ТРЕВА

И ободряващо, и успокояващо в същото време, лимоновата трева е идеалното етерично масло за ежедневни дрехи, екипа за фитнес и спалното бельо

Попълнете контактната форма и ще получите допълнително информация директно на вашият имейл.

    С изпращането на съобщение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност.

    Автор:  Таня Цветкова

    Menu