Граматични курсове

Граматиката е важна, защото това е езикът, който ни дава възможност да говорим за езика. Граматиката описва видовете думи и думите, които съставят изречения не само на английски, но на всеки език. Като човешки същества, ние можем да поставяме изречения заедно, както децата – всички можем да направим граматика. Но за да може да се говори за изработването на изречения, за типовете думи и групи от думи, които съставят изречения – това е знанието за граматиката. А знанието за граматиката предлага прозорец в човешкия ум и в нашия удивително сложен умствен капацитет.

Хората свързват граматиката с грешки и коректност . Но познаването на граматиката също ни помага да разберем какво прави изреченията и параграфите ясни, интересни и точни. Граматиката може да бъде част от литературните дискусии, когато ние и нашите ученици прочетем внимателно изреченията в поезията и историите. Познаването на граматиката означава, че всички езици и всички диалекти следват граматически модели.

Ние в езиков център „Школата“ сме Ви подготвили специално разработени онлайн граматически курсове по английски и немски език, които се провеждат на живо във виртуална класна стая с наш квалифициран преподавател, за да можете да запълните всички Ваши пропуски. Курсът е основно практически, като целта му е да Ви помогне да говорите и пишете уверено и най-вече граматически правилно. Нашите преподаватели са подготвили множество учебни материали, с помощта на които Вие да затвърдите знанията си, а също и да ги надградите.

За кого е подходящ? 

Граматичски курсове по английски и немски език са подходящи за курсисти, които имат желанието  да затвърдят граматични познания, усвоени до момента, като надграждат и доразвиват способностите си при употреба на езика във всекидневна и професионална среда с помощта на по-сложни структури на изразяване.

 

Какво ще можеш след завършването на курса? 

При успешното завършване на курса ще умеете да използвате без притеснение по-специфични граматични времена и структури. Подготовката и изготвянето на презентации, представянето на аргументи, отговарянето пълно и обосновано на зададени въпроси и обсъждането на абстрактни теми ще е напълно възможна и приятна задача за Вас, тъй като ще сте уверени в граматичните си познания. 

Съдържание на курса 

Програмата на курса по английски език поставя от самото начало на курса ясни цели по отношение на надграждането на езиковите умения. Материалът е разработен в 15 урока, фокусирани  върху разнообразни граматични структури, които подпомагат курсистите да се изразяват сравнително свободно както по общи теми, така и по по-задълбочени и абстрактни въпроси. Всеки един урок  е придружен от множество упражнения фокусирани основно върху граматичните правила

Попълнете контактната форма и ще получите допълнително информация директно на вашият имейл.

    С изпращането на съобщение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност.

    Автор: Елена Терзиева 

    Menu