Тенденции в керамиката – подове 2022

Тенденции в керамиката – подове 2022

Тенденции в керамиката са повърхности, които се поддържат лесно, хигиенизират се често и отговарят визуално на нашата представа за уют в дома.

Сега, повече от всякога, нуждата от комфорт произтича от нуждата за безопасност.

От новите покрития се очаква да се адаптират към сегашното пространство. Те ни дават чувство на свобода и неангажираност. Атмосферата в дома ни трябва да остане ненатрапчива и все така приветлива.

На помощ и през 2022 идва керамиката – в колекции, породени от специфичните ни нужди. 

Визуално разнообразие

Визуалното разнообразие и новия прочит на добре познати материали в изобилие от цветове, ни предлагат повърхности, които не задържат бактерии и не позволяват колонизирането им. Това е нашата гаранция за хигиена, а поддръжката на керамиката е минимална и няма ограничение в използването на уреди за почистването й. 

Новите тенденции предлагат интерпретации на естествени материали като камък и мрамор в съвременни цветови вариации, които природата не може сама да създаде.  

Тенденции - подове
Тенденции – подове
Камък и мрамор

Скъпоценните мрамори са и една от най-предпочитаните и най-често възпроизвеждани визии, които дават усещане за лукс и безвремие. 

 

 

Тенденции - подове
Тенденции – подове

Камъкът, нагрят от средиземноморското слънце, с неговата суровост и естествена неравност, отново има своето запазено място сред новостите в индустрията, като с всяка изминала година тоновете му се променят, за да отговорят на най-новите архитектурни и дизайнерските виждания.

 

 

 

 

 

 

 

 

Тенденции - подове
Тенденции – подове
Окислен метал

Индустриалният стил също има „свой“ материал! 

Окисленият метал,  пречупен през призмата на керамиката е него любимец.

Тази визия превръща всяка плоча в реалистична на вид и допир метална повърхност. Това е със запазване на всички показатели на керамиката – не изисква специфична грижа след полагане.

 

 

 

 

 

 

 

 

Тенденции - подове
Тенденции – подове

 

Дърво

Не на последно място, в тенденциите при производството и тази година присъства визията на дърво, което дава желания от всички нас уют. Цветовете се променят и вече все по-широко са застъпени студените тонове. Това е възможността настилката  да съответства на различни стилове на обзавеждане.

 

 

 

 

 

Попълнете контактната форма и ще получите допълнително информация директно на вашият имейл.

    С изпращането на съобщение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност.

    Моля, имайте предвид, че всички продукти и/или имена на марки™ или запазени марки® споменати на уебсайта са собственост на техните притежатели. Ако сме използвали техните имена, то е било само с информативна и образователна цел без каквито и да е връзки и/или одобрения от/за тях. Всички споменати ресурси и материали са поместени на уебсайта с чисто обучителна цел. Полагаме максимални усилия да предоставяме актуална и качествена информация. В никакъв случай не можем да гарантираме за постигането на конкретни резултати в следствие от нейното прилагане. Ако имате въпроси, свържете с нас. С удоволствие ще съдействаме.

    Menu