Green Design Event 28.06.2022

На 28.06.2022 се проведе Green Design Event- нашето първо събитие, обучителен семинар!

 

Професионалистите, които припознаха нашата кауза за своя направиха презентации и ни разказаха за холистичния подход в интериорния дизайн, естествените материали и продукти, както и за иновативни методи на обучение и на уточняване на потребностите.

 

 

Нашият подобрен екип сподели своя опит, давайки ни информация за средата, в която живеем, за да се чувстваме по-щастливи и да бъдем по-здрави.

Илияна Овчарова ни разказа за влиянието на средата не само върху нашето здраве, но и върху нашите емоции, засегна темата за смисъла на холистичния дизайн, как да подходим към жилището си:и кога дяа търсим професионална помощ.

Паулина Дудова насочи вниманието ни към натурални и здравословни настилки за нашия дом, а Силвия Георгиева ни  запозне с най-новите тънкослойни мазилки и как да избегнем мухъл, плесен и бактерии по стените в дома си и те да изглеждат перфектно!

Таня Цветкова ни показа топки за сушилня отестествена вълна, фокусирайки върху естествения текстил и неговото влияние на здравето.

Викторината, подготвена от  Елена Терзиева  и Християна Механджиева ни показа как можем да учим езици лесно и с усмивка, дотри и китайски ! Най-добре

представилият се участник спечели специална награда – ваучер а езиков курс.

 Ваня Къндова ни -0омогна да визуализираме дома, в мкойто се чуватваме прекрасно и в баланс.

Красиво и ефирно беше представянето на Славянка Стойкова. Тя ни информира за влиянието на влажността, замърсяванията на въздуха и светлинните замърсявания върху нашата кожа и  как да се грижим да бъдем красиви и здрави.

Камелия Славчева сподели защо се включи към нашия екип и как нашата кауза може да подобри качеството ни на живот.

       

Приключихме с вкусна торта и био вино!

Очакваме Ви на следващото ни събитие!

Menu